Nuvalyti, pasūdyti viščiukai sudedami į skardą, storai išteptą sviestu, pridedama morkų ir kepama, palaistant atsiradusiomis sultimis, kol gražiai iš visų pusių apkepa (nereikia visai iškepti). Tada viščiukai perpjaunami į 2-4 dalis, gautieji gabalai tvarkingai sudedami į stiklainius ir užpilami tais pačiais perkoštais riebalais, kuriuose kepė. Nereikalingi kaulai pašalinami. Į stiklainį tarp mėsos gabalų įdedama nuvalytų prieskoninių daržovių, peiliuku supjaustytų morkų. Į kiekvieną stiklainį (1 1 talpos) dar įpilama po 50-75 g tirpyto sviesto. Jei viščiukai buvo kepti įdaryti, įdaras sudedamas ant dugno. Stikliniais dangteliais uždaryti arba pridengti metaliniais dangteliais stiklainiai kaitinami 105°C temperatūroje:1 1 talpos stiklainiai – 40 min.
Iškaitinti stiklainiai tuoj hermetiškai uždaromi ir atšaldomi.